Olejki Eteryczne dōTERRA w Kuchni – Gotowanie z Olejkami Eterycznymi dōTERRA
Jeśli robicie kremy, uwielbiacie bezy używacie do ich przygotowania produkty 100% naturalne to do przygotowywania kremów polecam 100% naturalne olejki eteryczne z certyfikatem, że można je używać do przygotowywania potraw (żywności).
Mają niesamowity zapach a oprócz tego można je używać do dyfuzowania w lokalu aby mieć przyjemny i niepowtarzalny zapach.
Oprócz tego w zależności od olejku dodają nam energii lub uspokajają albo możemy pić je z wodą i oczyszczać nasz organizm z toksyn.
Kiedy są pod ręką zawsze możemy ich użyć na kilka różnych sposobów w zależności od potrzeby.
W ofercie znajduje się wiele olejków, które można używać w kuchni o różnych smakach np:
– dzika pomarańcza
– bergamotka
– grejfrut
– cynamon
– goździk
lub mieszanki olejków:
– On Guard – świąteczny
– Citrus Bliss – mieszanka cytrusów.
Olejki znajdziesz pod tym linkiem:
⏬⏬⏬⏬⏬
👉 https://katarzynaziomek.pl/…/olejek-doterra-lemon-olejek-c…/
Jeśli gotujesz mięsa dla Ciebie mogą być bardzo przydatne takie olejki jak:
– oregano
– bazylia
– rozmaryn
– tymianek
– trawa cytrynowa
– goździk
– cynamon
– mięta
– cytryna
– dzika pomarańcza
– imbir
– kurkuma
i wiele innych.
Są one bardzo intensywne i bardzo wydajne w kuchni. Wystarczy dosłownie niewielka ilość wzięta z buteleczki wykałaczką aby dodać do potrawy aby nadała im niepowtarzalny smak.
Zapraszam do odwiedzenia sklepu:
👉https://katarzynaziomek.pl/…/olejek-doterra-lemon-olejek-c…/
Gorąco polecam.
Jeśli chcesz je spróbować skontaktuj się ze mną.
Serdecznie pozdrawiam,
Katarzyna
Jeśli interesujesz się tematem gotowania z olejkami eterycznymi to zapraszam bo e-booka, z którego dowiesz się wszystkiego jak to się robi a dodatkowo znajdziesz jeszcze sprawdzone przepisy.
Kliknij w poniższy link by odebrać e-book: