Dip pomarańczowy

Dip pomarańczowy

Coś lekkiego i egzotycznego

Ten dip z jogurtem to świeża i lekka uczta, idealna na wspólne spotkania. Możesz spróbować z różnymi owocami, w tym truskawkami, jabłkami i bananami.

Składniki:
1 szklanka jogurtu greckiego (zwykłego lub miodowego, w zależności od preferencji)
1–2 krople oleju z dzikiej pomarańczy

Przygotowanie:

Wymieszaj jogurt grecki z olejkiem z dzikiej pomarańczy do otrzymania Twojego ulubionego smaku.
Podawaj z owocami.

Wskazówka: spróbuj jako kremowy i cytrusowy sos do sałatki owocowej.

Możesz bawić się smakami dodając inne olejki np:

– z cytryny

👉https://katarzynaziomek.pl/…/olejek-doterra-lemon-olejek-c…/

– z dzikiej pomarańczy

👉https://katarzynaziomek.pl/…/olejek-doterra-wild-orange-dz…/

lub inne cytrusowe olejki.

Te same olejki możesz również użyć do przygotowywania sosów, dipów, koktajli et. i innych potraw.

Jeśli potrzebujesz olejki zapraszam do sklepu:

👉 https://katarzynaziomek.pl/kategoria-produ…/gotuj-z-doterra/

Miłego pichcenia 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.